ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج
ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج

آماری از مشکلات جنسی - ششمین سالگرد سایت تنظیم خانواده

http://s1.picofile.com/file/7101413545/tavalod.jpg


شمین سالگرد تاسیس مجموعه پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده


کاربر گرامی ، شش سال از آغاز فعالیت این مجموعه میگذرد ، همواره  هدف ما اطلاع رسانی دقیق و درست جهت بالا بردن سطح آگاهی و همچنین تحکیم بستر زندگی زناشوئی بوده و هست و امیدواریم بتوانیم در ادامه مسیر از حمایتهای شما عزیزان بهره مند شویم ، طبق روال هر سال در این تاریخ آماری از روند فعالیت این مجموعه از ابتدا تا الان به شرح ذیل به استحضار شما کاربران گرامی میرسد .


این مجموعه در سال 1384 ، با راه اندازی یک وبلاگ ساده  و شخصی ( http://asheghi4u.blogsky.com ) به منظور قرار گیری مطالب آموزشی برای زوجهای جوان فعالیت خود را به مدیریت  علی سلطانی مجد آغاز نمود .

اهداف راه اندازی این سایت به تر تیب عبارتند از :

آموزش صحیح بر پایه اصول اخلاقی در مسیر عرف و شرع

جلوگیری از انحرافات اخلاقی جوانان و ارزش نهادن به خانواده و امر ازدواج

آموزش صحیح زوجهای جوان در زمینه کلیه مسایل زناشوئی و روابط جنسی

بررسی روابط دو جنس مخالف ، مسائل اجتماعی و قضائی و تربیت فرزندان

بررسی مسایل پزشکی و اختلالات جنسی

بررسی مسایل جنسی از دیدگاه شرعی

 

پس از گذر چند ماه از فعالیت با توجه به موضوع وبلاگ با پزشکان و مشاوران ارتباط نزدیکی برقرار گردید و تصمیم گرفته شد تا در جهت توسعه روند فعالیتها و راهنمائی هر چه بهتر کاربران فعالیت از وبلاگ به وب سایت تغییر کند ، تا در سال 1385 وب سایت تنظیم خانواده به نشانی www.asheghi4u.net راه اندازی شد ، در اوایل سال 1385 نیز  با توجه به درخواستهای کاربران  از آنجائی که برخی از افراد به علت حجب و حیا از مراجعه حضوری به پزشک خود داری مینمودند ، بر آن شدیم تا در دنیای مجازی پل ارتباطی بین کاربران و پزشکان و مشاورین  به منظور ارسال و دریافت پاسخها باشیم ، به این ترتیب که کاربران با عضویت در سایت  ، براحتی بتوانند سوالات خود را مطرح کنند و بعد از چند روز پاسخ سوالات خود را دریافت نمایند .

 

در اواخر سال 1385 برای اولین بار با توجه به اهمیت امر ازدواج آزمون سنجش آمادگی ازدواج را راه اندازی کردیم و همچنین وب سایت  پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده به نشانی www.tanzimekhanevadeh.ir را به این امر اختصاص دادیم تا کاربرانی که قصد ازدواج دارند با شرکت در آزمون سنجش آمادگی ازدواج  و پاسخهایی که ارائه می کنند و بررسی آنها از سوی محققین و مشاورین طرف قرار داد سایت از شرایط خود اطلاعات بهتری حاصل کنند و همچنین با مواردی که در حین ازدواج و پس از آن روبرو می شوند آشنایی پیدا کنند . سوالات آزمون سنجش آمادگی ازدواج برای دو جنس مرد و زن تفاوتهایی داشت و به صورت تفکیک شده انجام میپذیرفت ، بعنوان مثال سوالات اقتصادی اقایان متفاوت از سوالات اقتصادی خانم ها بود همچنین نوع سوالات مربوط به روابط زناشوئی در مردان با سوالات این بخش زنان متفاوت است .

 

در سال 1387 ، وبلاگ پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده به نشانی http://asheghi4u.blogsky.com در دومین دوره جشنواره ملی رسانه های دیجیتال در بخش خانواده توسط هیئت داوران شایسته تقدیر شناخته شد و افتخاری برای این مجموعه رقم زد .

 

در سال 1388 ، با توجه به استقبال کاربران ازبخش ارسال سوالات بر آن شدیم تا امکان مشاوره آنلاین را نیز برای کاربران فراهم آوریم تا کاربران به ساده ترین روش ممکن  بتوانند مورد مشاوره قرار بگیرند .

در این مدت با توجه به کند بودن سرعت اینترنت در ایران برای کاهش هزینه ها و استفاده بهتر کاربران از مطالب اقدام به تولید لوح شرده مقالات سایت نموده ایم که تا سال 88

5نسخه از آن تهیه گردید و از مزایای این لوح  میتوان به پویا بودن آن اشاره کرد به این معنی که با داشتن این لوح و نصب نرم افزار موجود بر آن علاوه براینکه کاربران میتوانند کلیه مقالات سایت را به صورت آفلاین مشاهده کنند امکان آپدیت و قرار گیری مقالات جدید در دوره های خاص نیز  به نرم افزار افزوده گشت همچنین کاربران از طریق نرم افزار موجود  قادر هستند تا سوالات خود را ارسال کنند و پاسخ آنها را دریافت کنند و  از مشاوره آنلاین سایت استفاده کنند  و همزمان عضو سایت شوند .

با توجه به عضویت برخی از بیماران تالاسمی در سایت و به منظور حمایت از این عزیزان در سال 1388 بخشی از درامد های حاصل از سایت صرف کمک به این عزیزان گردید که تمامی کاربران عضو و خریداران سی دی مقالات سایت در این امر خیر سهیم بودند و این روند تا سال جاری نیز ادامه خواهد یافت .

در سال 1388 با توجه به عدم اطلاع خانواده ها و والدین از فعالیتهای کودکان ، نوجوانان و جوانان آنها از شبکه اینترنت و متاسفانه حجم انحرافات اخلاقی که بواسطه استفاده ناصحیح از اینترنت اتفاق می افتاد ، مدیریت سایت تنظیم خانواده اقدام به جمع آوری و آماده سازی مجموعه نرم افزارهای  امنیت فرزندان در اینترنت نمود تا والدین بتوانند  کلیه فعالیتهای فرزندان خود را که از طریق رایانه انجام میپذیرد بدون اطلاع آنها کنترل کنند و تدابیر پیشگیرانه اعمال کنند تا از انحرافات اخلاقی آنها جلوگیری شود .

 

در اواسط سال 1388 با یاری یکی از کاربران سایت اقدام به راه اندزای بخش سوالات شرعی در زمینه مسایل جنسی در سایت نمودیم تا کاربران سوالات شرعی خود را پیرامون مسایل جنسی و روابط زناشوئی از طریق فرم مخصوص به خود و انتخاب مرجع تقلید مد نظر  ارسال نمایند .

 

در اواخر سال 1389

با توجه به آنکه میدانستیم خلی از افراد مشکلات روحی و عاطفی داشته و نیاز به هم صحبت و همرددی دارند لذا برآن شدیم تا سایت جدیدی به نشانی www.deldari.ir راه اندازی کنیم تا سایر کاربران بتوانند مشکلات روحی خود و حرفهای دل خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و به دردو دل بپردازند .

 

امکاناتی که در اختیار کابران عضو میباشد : ( امکان ارسال سوال در زمینه پزشکی ( تخصص زنان و زایمان - اورولوژی ) - ارسال سوال در زمینه مسایل حقوقی ( دادگاه خانواده ) -ارسال سوالات جنسی و زناشوئی - ارسال سوالات شرعی ) ، امکان مشاوره انلاین ، امکان درخواست مقاله ، امکان تبادل نظر و چت ، امکان شرکت در آزمون سنجش آمادگی ازدواج ، امکان معرفی به پزشک و مشاور ، دریافت کلیه مقالات به صورت ماهانه  تمامی امکانات مذکور برای دارندگان سی دی مقالات نسخه 5 نیز فعال میباشد.

رزومه فعالیت شش ساله این مجموعه به شرح زیر میباشد :

 

آمار بازدید روزانه به صورت میانگین  13000 الی 17000 بازدید

آمار کل بازدید کنندگان ازیکم  فروردین ماه سال 1385 الی یکم  فروردین ماه سال 1390

16769411 بازدید میباشد.

 

 

 

جدول آمار بازدید کنندگان از سایت تنظیم خانواده در طول پنج سال

 

میانگین تعداد بازدید روزانه

بازدید کل در پایان سال

سال 1385

1230

452307

سال 1386

5709

1840783

سال 1387

8061

2942493

سال 1388

11619

4242337

سال 1389

16877

6161209

آمار کل بازدید کنندگان تا پایان دوره 5 ساله

15639129

 

 

 

 

 

آمار اعضا بر اساس جنسیت و وضعیت تاهل بر مبنای درصد

 

آقا متاهل

خانم متاهل

اقا مجرد

خانم مجرد

سال 1385

39%

31%

19%

11%

سال 1386

41%

34%

21%

4%

سال 1387

40%

35%

17%

8%

سال 1388

38%

32%

18%

12%

سال 1389

31%

34%

19%

16%

بطور کلی

37.8%

26.4%

18.8%

10.2%

لازم به ذکر میباشد کاربران مجرد  نیز اکثرا در دوران نامزدی هستند

 

 

بیشتر عناوین مطرح شده

آمار سوالات مطرح شده توسط آقایان متاهل بر مبنای درصد

 

اختلالات جنسی

44%

سوالات جنسی

21%

مشاوره

15%

نازائی

7%

سایر موارد

13%

 

بیشتر عناوین مطرح شده

آمار سوالات مطرح شده توسط خانم های متاهل بر مبنای درصد

 

عدم ارگاسم

61%

روشهای پیشگیری از بارداری

19%

سوالات جنسی

7%

مشاوره

3%

سایر موارد

10%

 

بیشتر عناوین مطرح شده

آمار سوالات مطرح شده توسط آقایان مجرد بر مبنای درصد

 

HIV و بیماریهای مقاربتی دیگر

32%

اختلالات جنسی

28%

سوالات جنسی

23%

مشاوره قبل از ازدواج

15%

سایر موارد

2%

 

بیشتر عناوین مطرح شده

آمار سوالات مطرح شده توسط خانم های  مجرد بر مبنای درصد

 

مشاوره قبل از ازدواج

38%

روشهای پیشگری از بارداری

26%

معرفی پزشک جهت معاینه

22%

سایر موارد

14%

 

 

 

 

 

 

 

موضوعات مشاوره  و سوالات مطرح شده توسط آقایان متاهل :

انزال زود رس ، اختلالات نعوظ در آلت تناسلی ، افزایش اندازه آلت تناسلی ، دارو های تواندمندی قوای جنسی ، روشهای پیشگیری از بارداری ، روشهایی نزدیکی ، عدم ارگاسم همسر ، توع طلبی جنسی و روابط نامشروع  . سرد مزاجی همسر ، سوالات در زمینه واریکسل ، نازائی مردان ، تربیت فرزندان ، اختلاف با همسر و...

 

موضوعات مشاوره  و سوالات مطرح شده توسط خانم های متاهل :

عدم ارگاسم ، خواسته ای نا متعارف جنسی همسر ، روشهای جلوگری از بارداری ، درد در حین نزدیکی ، مشکلات دوران قاعدگی ، سردمزاجی ، شک و بدبینی به همسر ، اختلاف با خانواده همسر ، طلاق مهریه نفقه ، سوالات در زمینه سرطان سینه و ...

موضوعات مشاوره  و سوالات مطرح شده توسط خانم های مجرد :

معرفی پزشک جهت معاینه تشخیص بکارت ، مشاوره قبل از ازدواج ، اختلاف با نامزد ، راه های جلوگیری از بارداری ، سردرگمی در نتخاب همسر ، ترک خودارضائی و...

 

موضوعات مشاوره و سوالات مطرح شده توسط آقایان مجرد :

نحوه تشخیص ایدز و بیمارهای مقاربتی ، انزال زودرس ، ترک خود ارضائی ، مشاوره ازدواج ، تمایلات و تفکرات جنسی ، عدم کنترل غریزه جنسی  ، روش های پیشگیری از بارداری ، آزامایشهای قبل از ازدواج و...

 

 

 

در پایان در قسمت نظرات این پست میتوانید انتقادات ، پیشنهادت و نظرات خود را جهت نحوه فعالیت این پایگاه مطرح نمائید

با تشکر



افزایش خونریزی عادت ماهیانه


افزایش خونریزی عادت ماهیانه

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  افزایش خونریزی عادت ماهیانه که به منوراژی نیز معروف است ، در واقع دوره هایی از عادت ماهیانه است که به علت زیاد بودن حجم خونریزی یا طولانی بودن مدت آن ، شخص مقدار زیادی خون از دست می دهد . خونریزی در اکثر زنان حدود ۵ روز طول می کشد . چنانچه عادت ماهیانه بیشتر از این حد باشد و چنانچه استفاده از نوار بهداشتی به تعداد معمول کافی نباشد ، در صورتی که لخته خون دفع شود باید چند مورد زیر مشخص شود . اینکه آیا همیشه مقدار خونریزی زیاد بوده است ؟ در صورتی که این طور باشد خطر ایجاد کم خونی فقر آهن وجود دارد و آزمایش خون آن را مشخص خواهد کرد .

اگر فقط یکبار افزایش خونریزی عادت ماهیانه داشته اید که با تأخیر همراه بوده است و مقاربت نیز داشته اید احتمال سقط زودرس وجود دارد .

در صورت طول کشیدن خونریزی به پزشک مراجعه کنید ، با سونوگرافی این مورد مشخص خواهد شد . اگر فقط یکبار نبوده است و I.U.D دارید احتمال اینکه علت آن I.U.D باشد و جود دارد . گاه این حالت موقتی است و پس از چند ماه بهبودی حاصل می شود .

پزشکتان می تواند برای کاهش خونریزی دارو تجویز کند یا آن را تعویض کند . اگر I.U.D  ندارید و قرص پیشگیری استفاده کرده اید علت آن مصرف قرص است . در صورتیکه اخیراً زایمان داشته اید و شیر نمی دهید ۳-۲ دوره افزایش خونریزی طبیعی است . اگر زایمان نکرده اید و خونریزی با درد همراه است باید از نظر آندومتریوز کنترل شوید . این یک بیماری است که تکه هایی از بافت رحم در جاهای دیگر لگن قرار می گیرد .

در خانم هایی که سن بالای ۴۵ سال دارند و خونریزی زیاد شده است می تواند نشانگر نزدیک شدن دوران یائسگی باشد . در موارد نادر افزایش خونریزی ممکن است نشانه ای از بدخیمی در رحم باشد . به پزشک خود مراجعه کنید . وی شما را معاینه خواهد کرد و احتمالاً بررسیهایی مثل نمونه برداری از مخاط رحم درخواست می کند در صورتیکه هیچ مشکلی وجود نداشته باشد ، احتمالاً درمان دارویی به شما پیشنهاد می شود . لازم است برای درمان سرطان رحم، جراحی انجام شود .
علل خونریزی غیرطبیعی
در خونریزی غیرطبیعی رحم، طول دوره قاعدگی، میزان و یا زمان خونریزی دچار اختلال می‌شوند. طول دوره قاعدگی زمانی غیرطبیعی است که بیش از ۳۵ روز یا کمتر از ۲۱ روز طول بکشد و یا دوره‌های آن نامنظم باشند. دوره قاعدگی از وضعیت سلامت سایر ارگان‌ها نیز تاثیرمی‌پذیرد؛ به همین علت نه تنها بیماری‌های دستگاه تناسلی، بلکه بسیاری از بیماری‌های ارگان‌های دیگر نیز می‌توانند خونریزی غیرطبیعی رحمی ایجاد نمایند. اما شایع‌ترین علل خونریزی غیرطبیعی مربوط به دستگاه تناسلی، اینها هستند:

)۱ حاملگی
شایع‌ترین علت به‌هم خوردن نظم عادت ماهیانه در زنان در سنین باروری ۱۸-۴۰( سال)، حاملگی و عوارض مرتبط با آن مثل حاملگی خارج رحمی است. بسیاری از زنان در چند ماه اول حاملگی طبیعی، دچار خونریزی می‌شوند. بنابراین بسیار مهم است که در زنانی که تماس جنسی داشته‌اند، حتی اگر <مطمئن> هستند که حامله نیستند، تست حاملگی انجام شده و حاملگی به عنوان شایع‌ترین علت خونریزی غیرطبیعی، رد شود.

)۲ مشکلات مربوط به تخمک‌گذاری
لزوما در تمام دوره‌های قاعدگی، تخمک‌گذاری اتفاق نمی‌افتد. در سال‌های ابتدای بلوغ و در سال‌های نزدیک به یائسگی و حتی در اثر استرس‌هایی مثل مسافرت یا تغییر شغل، شیوع دوره‌های فاقد تخمک‌گذاری افزایش می‌یابد. در دو سال اول شروع قاعدگی، ۸۵ درصد دوره‌های قاعدگی فاقد تخمک‌گذاریند، در حالی که پس از ۶ سال از شروع قاعدگی این عدد به ۲۰ درصد می‌رسد.

در روز ۱۴ قاعدگی در صورتی که تخمک‌گذاری انجام نشود، جسم زرد که تولیدکننده هورمون پروژسترون است، ایجاد نخواهد شد؛ بنابراین تخمدان به تولید استروژن ادامه داده و لایه داخلی رحم همچنان به رشد خود ادامه خواهد داد.

در اثر این ازدیاد رشد، دوره قاعدگی طولانی شده و خونریزی نامنظم و لکه‌بینی ایجاد خواهد شد. این امر می‌تواند زمینه را برای ایجاد پولیپ و سرطان رحم فراهم نماید.
گرچه، در ابتدا و انتهای دوران باروری، عدم تخمک‌گذاری به‌طور شایع اتفاق می‌افتد، اما بیماری‌هایی مثل تخمدان پلی‌کیستیک و اختلالات تیرویید نیز می‌توانند آن را ایجاد نمایند.

)۳ مشکلات رحمی
عفونت‌ها، تومورهای بدخیم و خوش‌خیم رحمی نیز ‌می‌توانند خونریزی ایجاد نمایند. برخی از این ضایعات بسیار شایع هستند، به‌طور مثال میوم که توموری خوش‌خیم است در ۳۰ درصد زنان دیده می‌شود. این ضایعات همیشه منجر به خونریزی نمی‌شوند و ممکن است فرد علی‌رغم ابتلا به آنها دچار خونریزی نشود.
ضخیم‌شدن لایه داخلی رحم نیز از علل خونریزی، خصوصا در خانم‌های ۴۰-۵۰ سال است. ضخیم شدن لایه داخلی رحم، هشداری بسیار جدی برای وقوع سرطان در آینده محسوب می‌شود. احتمال سرطان رحم با افزایش سن زیاد می‌شود، بنابراین بسیار مهم است که در زنان بالای ۴۰ سال مطمئن شویم که علت خونریزی، سرطان نیست.
سرطان تنها علت خونریزی غیرطبیعی نبوده و هر خونریزی به معنی سرطان نیست. بنابراین اگر به اختلالات قاعدگی دچار شدید، افکار مزاحم را از خود دور نموده و از تفسیرهای عجولانه بپرهیزید، اما به هیچ وجه در مراجعه به پزشک سهل‌انگاری نکنید.
گاهی وقت‌ها هم در اثر عواملی مثل آی.یو.دی، رحم دچار جراحت شده و خونریزی می‌کند. خونریزی خفیف ناشی از آی.یو.دی طبیعی است و درمانی نیاز ندارد، اما خونریزی‌های شدید باید حتما مورد توجه قرار گیرند.
)۴ سایر علل‌
در زنان پس از یائسگی، یکی از علل مهمی که باید به‌خاطر داشت، خشک بودن دیواره واژن به علت فقدان استروژن پس از یائسگی است که این امر موجب خونریزی پس از تماس جنسی می‌شود.
داروهایی که جلوی انعقاد را می‌گیرند و اختلالات غددی مثل اختلالات تیرویید نیز می‌توانند موجب خونریزی غیرطبیعی رحمی شوند.
خونریزی غیرطبیعی مسئله بسیار مهمی است و با رویت آن باید سریعاً به پزشک مراجعه نمایید. در صورتی که فقط دچار خونریزی غیرطبیعی شده‌اید، می‌توانید در مطب تحت معاینه و معالجه قرار گیرید. اما اگر علایمی مثل سبکی‌سر، شکم‌درد شدید و تب نیز همراه خونریزی وجود داشته باشد، بهتر است به اوراژنس بیمارستان مراجعه کنید.

‌معمولاً پزشکان سعی می‌کنند به کمک تاریخچه‌ای که شما از بیماری‌ها و حالات گذشته خود در اختیار آنها قرار می‌دهید و معاینات و آزمایش‌هایی که درخواست می‌کنند، علت خونریزی شما را از میان علت‌های ذکر شده بیابند.

پزشکان علاقمندند، جهت یافتن علت خونریزی، اطلاعات کاملی در مورد زمان و میزان خونریزی و دفعات تکرار آن، آخرین دوره طبیعی، حاملگی قبلی، آخرین تماس جنسی، روش‌های پیشگیری از بارداری و داروهای مورد استفاده شما داشته باشند.
به خاطر داشته باشید که ممکن است در ویزیت اول تشخیص دقیق بیماری میسر نشود و به چندین نوبت مراجعه نیاز باشد.

منبع : سایت پزشکان بدون مرز

گرداوری توسط پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده