ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج
ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج

در محیط کار عاشق شویم یا نه؟


در محیط کار عاشق شویم یا نه؟

در بیشتر مواقع خودتان را در وضعیت بدی در شرکت قرار خواهید داد که مطمئناً دوست نخواهید داشت. احتمالاً مورد حسادت دیگران قرار می‌گیرید و همچنین باید تحمل شنیدن شایعات و غیبت‌هایی که هیچ پایه و اساسی ندارند را داشته باشید.

شما بیشتر وقت زمان بیداری‌تان را در کنار کسانی می‌گذرانید که با آنها کار می‌کنید، به همین دلیل درگیر شدن در زندگی همدیگر غیرقابل اجتناب است.

طبیعی است که دوستی‌هایی بین شما ایجاد شود و در برخی موارد حتی عشق و عاشقی رخ دهد. سوال این است که چه زمان ایجاد ارتباطی عمیق‌تر با یکی از همکارانتان قابل قبول است؟ وقتی به زندگی همکارانتان نزدیک‌تر می‌شوید، احتیاطات بیشتری را باید پیش بگیرید. باید همیشه به خاطر داشته باشید که تا زمانیکه در آن محیط کار می‌کنید باید این آدمها را ببینید و به همین علت باید با احتیاط پیش بروید.

در مورد دوستی‌های درون محیط‌ کار، مراقب کسی که به او اعتماد می‌کنید باشید. وارد کردن دوستان کاری به زندگی خصوصی‌تان کاری پرخطر است که مرز بسیار ظریفی دارد. یادتان باشد که برای کار کردن در آن محیط هستید و دخالت در زندگی خصوصی همدیگر وضعیت کار را برایتان دشوار می‌کند. قبل از اینکه داستان زندگیتان را برای همکارانتان تعریف کنید، مطمئن شوید که نیت آنها برای شما خیر است. آرام آرام در ارتباطاتتان پیش روید و مراقب باشید اطلاعاتی که برای استخدامتان در آن شرکت اهمیت دارد را با افراد نامناسب درمیان نگذارید.

وقتی دوستی‌ها عمیق‌تر می‌شوند چه اتفاقی می‌افتد؟

شما هر روز همدیگر را می‌بینید و هیجان اولیه خیلی زود از بین می‌رود. قبل از اینکه از روی احساس رفتار کنید، موقعیت را ارزیابی کرده و تصمیم بگیرید که این عشق ارزش عواقب آن را دارد. اول اینکه، ضروری است از مقررات و قوانین مربوط به روابط میان‌فردی در شرکت مطلع شوید. بسیاری از شرکت‌ها قوانین سفت و سختی درمورد روابط عاشقانه بین پرسنل خود دارند زیرا تصور می‌کنند این روابط بر بازده شرکت اثر منفی دارد. اگر احساس می‌کنید قوانین شرکت را زیر پا گذاشته‌اید، پیشنهاد ما این است که در موقع مناسب نزد رئیستان بروید و او را از این مسئله باخبر کنید. صداقت همیشه بهترین سیاست است.

از ابراز احساسات در ملاء‌عام خودداری کنید

این نوع رفتار مشکل‌ساز خواهد بود. نشان ندادن چنین رفتارهایی باعث می‌شود شکست رابطه، عواقب منفی بر کار شما نداشته باشد.

اهداف طولانی‌مدت خود با شرکت را ارزیابی کنید

تا زمانیکه در آن شرکت جا نیفتاده‌اید و شخصیتتان را ثابت نکرده‌اید، با کسی رابطه نزدیک ایجاد نکنید. سعی کنید همیشه مرزی مشخص بین کار و زندگی‌ شخصی‌تان داشته باشید.

چرا عاقلانه است که با رئیستان وارد رابطه عاشقانه نشوید

یکی از بدترین کارهایی که می‌توانید در محل‌ کارتان انجام دهید این است که با رئیستان ارتباط نزدیک و عاشقانه پیدا کنید. با اینکه زمان‌هایی هست که این روابط خوب نتیجه می‌دهند اما در اکثر مواقع فاجعه‌آمیز به پایان می‌رسند. بنابراین چرا عاقلانه است که با رئیستان رابطه عاشقانه پیدا نکنید؟ این دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم.

1 - ممکن است رئیستان را در موقعیت بدی قرار دهید

رئیستان حتماً باید به شخصی دیگر پاسخگو باشد و اگر آن یک نفر شایعاتی درمورد ارتباط شما شنیده باشد، ممکن است رئیستان بخاطر قوانین شرکت در معرض برکناری قرار گیرد. حتی اگر اخراج نشده یا برکنار نشود، باز هم برایشان بد خواهد بود و ارزش حرفه‌ای آنها را پایین خواهد آورد.

2 - ممکن است خودتان را در موقعیت بدی قرار دهید

در بیشتر مواقع خودتان را در وضعیت بدی در شرکت قرار خواهید داد که مطمئناً دوست نخواهید داشت. احتمالاً مورد حسادت دیگران قرار می‌گیرید و همچنین باید تحمل شنیدن شایعات و غیبت‌هایی که هیچ پایه و اساسی ندارند را داشته باشید. اگر باوجود همه این مسائل تصمیم می‌گیرید که پیش بروید، باید برای دفاع از رابطه‌تان همیشه آماده باشید.

3 - رئیستان به طرفداری از شما متهم خواهد شد

اگر قرار باشد یک پروژه خاص به شما داده شود یا ترفیع بگیرید یا حقوقتان افزایش یابد، ممکن اتس رئیستان به جانبداری کردن از شما متهم شود، حتی اگر واقعیت نداشته باشد. حتی ممکن است منجر به شکایت رسمی شود که شما و رئیس را فقط بخاطر ارتباط عاشقانه‌تان در وضعیت بدی قرار خواهد داد.

4 - اگر قرار باشد دعوا داشته باشید

این آتش غیبت‌های درون شرکت را تندتر خواهد کرد. اگر با هم کنار نیایید، کار کردن با همدیگر خیلی سخت خواهد شد. خودتان را آماده کنید که همه اجازه نظر دادن درمورد زندگی عشقی شما را به خود بدهند.

5 - اگر قرار باشد رابطه را تمام کنید

اگر این اتفاق بیفتد، از هر اتفاقی بدتر خواهد بود. کنار هم ماندن برای کار برایتان غیرقابل‌تحمل خواهد شد.

با در نظر داشتن همه اینها، می‌توانید ببینید که برقرار نکردن رابطه عاشقانه با رئیستان بهترین کار خواهد بود، اگر هر دوی شما مجذوب هم شده‌اید و دوست دارید واقعاً یک رابطه را با هم شروع کنید، بهتر است یکی از شما اول یک کار دیگر برای خود پیدا کند. اگر امکان این وجود نداشت، تنها کار دیگری که می‌توانید انجام دهید این است که ارتباطتان را از همه مخفی کنید و امیدوار باشید که هیچ کس از این رابطه بویی نبرد.

منبع : سایت مردمان

بازنشر از پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده

 

 

 

امکانات فوق شامل خریدارای سی دی مقالات سایت و مجموعه آموزشی زوج خوشبخت نیز می شود

 

 

 

روابط و شناختهای اس ام اسی (پیامکی) وتلفنی بین دختر و پسر

روابط  و شناختهای اس ام اسی (پیامکی) وتلفنی بین دختر و پسر

مقاله از : علی سلطانی مجد

یکی از راه های ارتباطی بین دو فرد تلفن همراه میباشد ، ابزاری ارتباطی که بیشتر برای اطلاع از موراد مهم اطلاع رسانی بین افراد است که با توجه به تغییرات زیادی که در تکنولوژی های ارتباطی و امکانات گوشیهای تلفن همراه اعمال شده امروزه تنها بعنوان یک ابزار ارتباطی از آن استفاده نمیشود استفاده از تلفن همراه یکی از سهل ترین روشها جهت ارتباط بین دو جنس مخالف میباشد به نحوی که میتوان روزها ، ماها و حتی سالها با فردی از طریق این وسیله در ارتباط بود بدون آنکه دیگران متوجه شوند لذا در حفظ حریم خصوصی افراد تاثیر بسزائی دارد اما آیا براستی این وسیله ارتباطی میتواند باعث شناخت دو فرد به منظور انتخاب یکدیگر در جایگاه همسر آینده باشد ؟

 

ارتباط های اس ام اسی چقدر به شناخت کمک میکند

حتی افرادی هم که مدعی هستند تمایل به شناخت از طریق اس ام اس یا تماس تلفنی ندارند و بیشتر ترجیح میدهد حضوری یا به شکل رسمی با یکدیگر اشنا شوند طبق آمارها حداقل بین 30 تا 100 پیامک برای طرف مقابل  ارسال کرده و دریافت نموده اند ، هستند افرادی که شاید روزانه بیش از 100 پیامک بین دو طرف ارسال میشود ، برخی سوالات بین دو طرف میتواند در شناخت اولیه موثر باشد اما به شرط صداقت طرفین سوالاتی نظیر شغل - تحصیل - تعداد اعضای خانواده و از این قبیل سوالات انگشت شمار که شاید طی 10 پیامک بتوان به آنها دست یافت  اما از بعد از آن اکثر پیامکها کم کم رنگ و بوی احساسی به خود میگیرد و کم کم به حاشیه میرود

ارتباط پیامکی بسیار بسیار اعتیاد آور است به نحوی که دو طرف بعد از مدتی عادت به گزارش گیری یا خبررسانی ساعتی و دقیقه ای به یکدیگر میکنند به نوعی خودشان را ملزم میکنند که هر طور شده باید الان حتما از طرفم خبر بگریم که ناراحت نشود یا مطلع شوم وی کجاست فرقی ندارد محل کار باشد سر کلاس یا در حین رانندگی آنها این رفتار را برای خود یک قانون تلقی کرده اند حتی به قیمت از دست رفتن آرامش ، آنها خود را ملزم کرده اند بلافاصله باید تا پیامی از رطف مقابل آمد جوابگوی او باشم در این مرحله گوشی تلفن همراه همانند عضوی از بدنشان همیشه و همه جا حتی در حمام همراهشان است

مکالمه های تلفنی چقدر به شناخت کمک میکند

مکالمه تلفنی میتواند برای شناخت اولیه در سطح بررسی شرایط فرد مقابل در حد یک تماس تلفنی موثر باشد به شرط صداقت طرفین اما یک تماس بشود دو تماس و دو تماس بشود سه تماس و به همین ترتیب کمکی که به شناخت نمیکند بر عکس به علت بروز احساسات در این نوع ارتباط دو طرف از شناخت یکدیگر فاصله میگرند آنچه مشخص است دختران در این نوع ارتباط بیشتر از پسران دچار وابستگی میشوند  شنیدن عبارتی نظیر اینکه اگر روزی چند بار صداشو نشنوم دلم براش تنگ میشه از زبان دخترها در این نوع ارتباط غیر طبیعی نیست هر چند میتواند به یک فاجعه احساسی برای وی  منجر شود .

حاشیه های ارتباطهای پیامکی و تلفنی

دیر جواب دادنها به اس ام اس (پیامک)

اولین اختلافی که معمولا در ارتباطهای پیامکی شکل میگیرد مربوط به دیر جواب دادن یکی از طرفین میباشد ، این اتفاق زمانی روی میدهد که یکی طرفین مشغول کار یا شرایط مناسبی جهت پاسخ به پیامک ندارد و یا گوشی وی نزد او نیست و طرف مقابل درک درستی از شرایط فرد مقابل ندارد و زمانی که دقایقی از ارسال پیام وی میگذرد و پاسخی دریافت نمیکند  احساس میکند یا طرف مقابل ناراحت شده یا ارزشی برای او قائل نشده لذا شروع به ارسال مجدد پیام قبلی کرده یا اقدام به تماس و قطع ( میس کال ) میکند ، مدتی صبر کرده و با تصورات ذهنی خود داستانی را خلق کرده  و بواسطه برداشتها و تصورات خود در مورد دیر پاسخ دادن طرف مقابل جبهه گیری میکند  حتی گاهی افراد در این مواقع اقدام مقابل انجام میدهند

دیر جواب دادن به تماسها یا جواب ندادن به تماس ها ویا رد تماس (ریجکت)

در این نوع ارتباطها عدم پاسخ به تماس میتواند درذ هن برخی افراد شکاک  اینطور جانمایی کند که فرد حتما با شخص دیگری ارتباط دارد و الان کنار اوست یا به عمد پاسخ تماس را نمیدهد بدترین واکنشی زمانی است که فرد پس از چند بوق کوتاه ریجکت میشود در این حالت طرف شکاک به جای صبر کردن و تماس در زمان دیگری یا انتظار برای تماس فرد مقابل ، مدام اقدام به تماس در همان لحظه میکند و هر چه بیشتر ریجکت شود بیشتر تماس میگیرد

به نظر می آید ارتباطهای تلفنی و اس ام اسی بیشتر از انکه به شناخت کمک کند باعث اختلاف و سوءتفاهم های جدی بین طرفین میشود غیر طبیعی نیست زمانی که فرد حین پاسخ دادن به شما کنار شما نباشد و شما برداشت نا درست کنید ، غیر طبیعی نیست فرق جدی بودن یا شوخی بودن پیامکها را متوجه نشوید غیر طبیعی نیست از حرفهای پشت تلفن برداشت نادرست کنید و البته غیر طبیعی نیست که با وجود همه اختلافات و مشاجره ها در طول روابط اس ام اسی و تلفنی باز هم بخواهید به طرفتان برسید چرا که در تمام این ارتباط تنها احساس حاکم است

هزینه هایی که صرف  پیامکها و مکالمه های تلفنی میشود اما  صرف مشاوره نمیشود

مسلما اگر از اوپراتورهای تلفن همراه بخواهیم آمار تعداد پیامکها و زمان مکالمات تلفنی دو جنس مخالف مرتبط با هم را منتشر کنند طبیعتا امکان پذیر نیست چرا که دخالت در حریم خصوصی افراد تلقی میشود  اما افرادی که ارتباطهای تلفنی و اس ام اسی دارند در جریان هستند که چقدر هزینه بابت پیامکها و مکالمات از سوی دو طرف پرداخت میشود شاید در مجموع سالیانه میلیاردها تومان هزینه این اس ام اس ها و مکالمات میشود ( بی جهت نیست که اوپراتورها نیز برای درامد بیشتر طرحهای مختلفی برای سیم کارتهای اعتباری در نظر میگیرند)  هزینه هایی که برگشت پذیر نیستند و کمکی هم به شناخت صحیح طرفین نمیکند و حتی میتواند باعث بدبینی دو طرف بشود  این در حالیست که خیلی از این افراد حاضر نیستند برای شناخت بهتر به مشاور مراجعه کنند وبرای مشاوره و راهنمایی هزینه پرداخت کنند هزینه ای که میتواند در مسیر زندگی آنها موثر باشد

نتیجه گیری

شاید دو طرف از طریق پیامک و تلفن ارتباط زیادی داشته باشند و از همه فعالیتهای روزمره هم اطلاع داشته باشند اما آیا به شناخت لازم برای ازدواج دست یافته اند ؟ آیا ازدواج فرایندیست که بتوان از طریق حرف و پیام ها که البته صحت آنها مشخص نیست در موردش تصمیم گیری کرد وچه بسا برنامه زندگی خود را تغییر داد یا موقعیتهای دیگر برای ازدواج را رد کرد ؟  چند درصد منطق و جند درصد احساس در این شناخت وجود داشته ؟ چقدر دچار سوء تفاهم شدند ؟ چقدر باعث آرامش یکدیگر شدند و چقدر ارامش همدیگر رو سلب کردند ؟

طبق آمارها شناختهای اینترنتی - تلفنی و اس ام اسی تاثیر منفی در افراد بهمراه داشته افرادی که ازدواج خود را بر پایه این شناختها دنبال میکنند بیشتر به سمت ناکامی در روابط پیش میروند بهترین روش شناخت ارتباطهای حضوری با اطلاع خانواده طرفین میباشد  نه ارتباطهای غیر حضوریو البته بدون اطلاع خانواده ها

افرادی هستند که موارد مذکور را تجربه کرده اند ، انها روز های اول تصور میکردند قادرهستند احساسات خود را کنترل کنند اما درگیر رابطه سراسر احساسی شدند که هر چند میدانند نتیجه ای بهمراه ندارد اما نمیتوانند از آن رابطه خارج شوند لیکن توصیه میشود به جای آنکه احساسات شمارا کنترل کند ، شما احساسات را کنترل کنید

موفق باشید

مطلب از علی سلطانی مجد ( محقق و پژوهشگر )